ΑΡΧΙΚΗ
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ
ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
     
  Στο συνεργείο μας γίνονται παντός τύπου εργασίες όπως service, ευθυγράμμιση, αναρτήσεις, φρένα, επισκευές, μετατροπές, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές, συνέπεια και αξιοπιστία.

Επίσης, διαθέτουμε διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την διάγνωση βλαβών σε παντός τύπου αυτοκινήτου.

Πιο αναλυτικά, οι υπηρεσίες του συνεργείου μας είναι οι ακόλουθες:

 
  • SERVICE

Το σέρβις του αυτοκινήτου είναι μία από τις βασικότερες εργασίες που κανείς δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάει να κάνει.

Η σωστή συντήρηση όλων των συστημάτων του αυτοκινήτου είναι παράγοντας της σωστής του λειτουργίας, με αποτέλεσμα την αποφυγή μεγαλύτερων προβλημάτων στα συστήματά του.

Γι αυτό το λόγο, συνίσταται να κάνουμε το σέρβις στο αυτοκίνητό μας είτε κάθε 10.000-15.000 χλμ είτε κάθε χρόνο, εφόσον δεν έχουμε καλύψει τον αριθμό αυτών των χιλιομέτρων. 
  • ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ


Η ευθυγράμμιση αποτελεί βασική λειτουργία των τροχών του αυτοκινήτου και συσχετίζεται με την ρύθμιση αυτών, προσδιορίζοντας το σύνολο των στοιχείων δυναμικής κάθε τροχού (κάμπερ, κάστερ, θετική/αρνητική κλίση γωνίας σε κάθετο και οριζόντιο άξονα και κλίση), αριθμοί που ορίζονται από τον κατασκευαστή του κάθε αυτοκινήτου. Είναι σημαντικό λοιπόν κάθε αυτοκίνητο να έχει και τους 4 τροχούς του σωστά ευθυγραμμισμένους.

Επίσης, ευθυγράμμιση γίνεται στο αυτοκίνητο με την αλλαγή των αμορτισέρ του.

Η μη σωστή ευθυγράμμιση επιδρά αρνητικά στην φυσική κίνηση του αυτοκινήτου, προκαλώντας φθορά στα ελαστικά του οχήματος και απόκλιση από την ευθεία πορεία του.

Το συνεργείο μας διαθέτει σύγχρονη ευθυγράμμιση (Beissbarth). 
  • ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Οι αναρτήσεις προσφέρουν στον οδηγό άνεση και ασφάλεια κατά τη διάρκεια της οδήγησης του οχήματος, με αποτέλεσμα την αποφυγή του χασίματος της πρόσφυσης στους τροχού τους, τον έλεγχο των κλίσεων του και την καλύτερη υπακοή στις εντολές του τιμονιού του αυτοκινήτου.

Κάθε σύστημα ανάρτησης αποτελείται από ένα σύνολο μηχανικών αρθρώσεων και συναρμογών, που συνεργάζονται με ελατήρια και αμορτισέρ και λειτουργούν για να ελέγξουν την κατακόρυφη ταλάντωση των τροχών και την αυξομείωση της απόστασης τους από το κυρίως σώμα του αυτοκινήτου.

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση και το στήσιμο του αυτοκινήτου σας, προσφέροντας μία γκάμα επιλογών αναρτήσεων, ξεκινώντας με τη σειιρά των σπορ αναρτήσεων, όπως Billstein, Koni, BC, XYZ κ.α και απλές αναρτήσεις, όπως Kyb, Monroe, κ.α. 

  • ΦΡΕΝΑΗ χρήση των φρένων στα αυτοκίνητα ήταν, είναι και θα είναι απαραίτητη.

Η απόσταση ακινητοποίησης του οχήματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως ο τύπος των φρένων (δισκόφρενα αεριζόμενα, απλά, ταμπούρα), η κατάσταση, η ποιότητα και η πίεση των ελαστικών, οι εξωτερικές συνθήκες του περιβάλλοντος και η κατάσταση του οδοστρώματος.

Συνεπώς, είναι σημαντικό να έχουμε επιλέξει τα κατάλληλα φρένα για το αυτοκίνητό μας.

Το συνεργείο μας διαθέτει γκάμα επιλογών σε δισκόφρενα και τακάκια και έχει τη
δυνατότητα να επισκευάσει φθορά στις δισκόπλακες του αυτοκινήτου.
 

  • ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

 

 
Στο συνεργείο μας γίνονται επισκευές παντός τύπου, όπως κινητήτα, σασμάν, μπροστινό σύστημα, με σκοπό την αντικατάσταση των φθορών που έχουν επέλθει στα διάφορα μηχανικά τμήματα του αυτοκινήτου, προσφέροντας την μέγιστη αξιοπιστία στις επισκευές αυτές.
  

  • ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ         
Το συνεργείο μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στις μετατροπές σε μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου όπως κινητήρες, φρένα, αναρτήσεις, κ.α.